++ Ka-cHinG ++

++mA fReNs++

Thursday, September 23, 2010

= Pesona Pengantin Oct 2010 =

Salam...


Semalam balik opis tadi singgah mynews....
Boringg...teringin pulak nk beli magazine....
Rambang mata...



Semestinya majalah pengantin la kan....
cover depan Datuk Dr Sheikh Muszaphar Shukor dan Dr Halina Mohd Yunos...
sama cantik sama padan.... *suker*
Mereka bakal melangsungkan perkahwinan pada 10.10.10 nii....
Ohhh..dah nak kawen ghupernyee my ex-neighbour niii...hehe..
dah la tak jemput..
apatah lagi nak dpt invitation card...
sungguh kecik ati tauu muahahha...
Bertegur sapa pun tidakkk...nak mintak di jemput *wink wink*

Byk info yang menarik bulan nii...
kalau nak tau kena dapatkan sekarang *promote tak dpt untung* ;p




Update :

1) Solemnization + Reception pada hari yang sama = sempat ke??? (cost saving)
- Nikah Pagi, sanding tengahari... macam kelam kabut je...

2) Kena confirm kan balik harga sewa dewan...
- Semalam call, P.I.C bahagian sewa menyewa tu cuti raya lagi..so org lain yg jwb..kena reconfirm takut info tu salah... :p
- Akak bising2 pasal catering etc...oh tidakkk!!! dia kate saye macam budak kecikk...*Cis* :p

3) kena slow talk dengan mak tentang beberapa perkara.... **bab ni yang paling susah huhu**

In Ma Head : macam2 pk *Pening* - Tu baru sikit huhu

P/s : Wedding of the year ????? :p

Dr Sheikh & Dr Halina

VS

SM Nasarudin & Marion Caunter

4 comments:

~CiK NadiRa~ said...

kalau buat satu hari mcm rugi..

mana tau kut2 make up nikah lain dr sanding..nk kena mekap balik

baju nikah pakai sekejap sgt..

x sempat nk bgambo puas2 sbb tkejar2 utk sanding plak

Qaseh Qidzizie said...

Btol tu cik Nadira..
saye ade terfikir jugak pasal tuu...
Takut terkejar2..kelam kabut...
huhuhu...

Nway Tq so much dear 4 ur comment... :)

~ mizzAmy ~ said...

salam...

awak berjiran dengan dr halina or dato dr sheikh muzafar? i'm going to their akad nikah, coz dr halina n adik dia my ex-schoolmate.


The Pink Dress Diary

Qaseh Qidzizie said...

Wslm..

Hi Amy...
Actually berjiran dengan Dr Sheikh...
Jarang nampak diaa...
Dia tu pemalu yang amat...huhu...
skrg dia dah pindah...

Awak pegi akad nikah??? ohhh..saye sungguh jeles..hehehe...

Kirim salam je la ye... :p

++ WOW!!!! MESTI KELIK ++

~ E-Day ~